miércoles, 15 de enero de 2014

Accés de el Router

Quan hauras comprovat que el router respon als paquets de dades quue li envies a traves del comandament ping , podrasaccedir a la seva configuracio .
En principi , al manual del fabricant di trobaras les opcions de configuracio . Per accedir al router , necessitaras la seva adreça IP i , en alguns casos, el nom d'usuari i la contrasenya d'administrador.
Un cop ja coneguis l'adreça IP del router , accedeix-hi mitjançant un navegador . Com que nomes disposes de les dades de la nostra xarxa Ethernet , has de fer servir aquest tipus de connexio.
1- Obre el navegador i escriu l'adreça IP del router a la finestra d'adreçes . Per exemple:192.168.1.1.
2- Generalment hauras d'introduir un nom d'usuari i la contrasenya per accedir a la configuracio del router. 3- Accedeix a les diferents opcions de configuracio i anota'n els valors . Aixo et permetra confirmar els parametres de fabrica i restaurar la configuracio en cas que es produixi una avaria o es reinici l'equip.


Configuracio LAN Aqui trobaras els parametres basics de configuracio TPC/IP: · Adreça IP. · Mascara de subxarxa. · Opcionalment , el router pot assignar adreces IP als equips connectats a la xarxa . En aquest cas caldra configurar el rang d'adreces que ha d'assignar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario